29- Augusti

Ej hunnigt skriva, haft läxor och skit, kan la snacka om veckan vettja ;)

Måndags, kom till skolan var lite sur typ, eller jag var så himla T R Ö T T ! As jobbigt, kunde nästan somna matten. Genomgång XD

Annars hände inte så mycket på måndagen . Kom hem drack kaffe piggnade till ;) Plugga so, som vi skulle ha muntligt prov på, på onsdag. Annars inget mer.
Tisdagen var också lika trött :/ Men var ännu tröttare i måndags, längtar till helgen så jag bara kan sova ut :) Hehe ;)
Sen ska man ioförsig upp i tid på söndag, ska till kyrkan, prästen och högmässa XDGå upp kl 09.30 Palla:P Okeej, jag bör ju ha sovigt ut på sommarlovet, så Manda! SLuta klaga !

Onsdag : Inte lika trötter idag faktiskt, pluggade so hela dagen igår, hade muntligt prov på det idag :) Gick väl bra ;)
Annars ska jag bara plugga tyska o sv som är tills imorgon och till på fredag, på fredag ska vi redan ta skolfoto :O Jajaja, lika bra o ta så får man katalogen något skapligare snabbare XD
Idag på eftermiddagen har jag inte gjort så mycket druckigt 2 koppar kaffe ;) Muuumms ! :=)

Men palla skriva hejhej !

26- Augusti


Det har hänt väldigt mycket i helgen.. Så här såg den ut -->

Fredag :  Var i plugget hände inte så mycket, fick jobba en hel del so. Ska ha " muntligt prov " på onsdag.. Drygt.
Sen hände det inte alls något kul .. Efter plugget var jag med Bosse, det var loppis här igår Lördag, så vi var uppe vid bygegården i fredags och tittade när dom satte upp alla skit prylar ;]
Fans inget kul, mäst skit, man såg väl en del roliga saker, men,men.
Seenare skulle Bosse hem och äta jag med. Sen ville Bosse ej gå ut mer, så jag ringde Bengan, vi gick upp till " loppisen " igen, föratt kolla på allt skrääp XD
Sen kom Nina o Felicia på vägen, dom hängde med upp och glodde.
Senare så hade vi inget att göra. Jag och Bengan drog omkring, knackade på hos Bengans granne skulle se om han vill med ut och nåra till, och gör något kul.
han var ej hemma, så ropade hans syrra, på baksidan, vi gick dit hon grillade :]
Så jag och bengan var där och snackade.
Sen ringde det i hennes mob. JAG SVARA :D
 Det var hennes ex-pojkvän, :P Tjata lite med han sen skulle han snacka med Maria, så jag och flaj tog över grillen, riktiga grillproffs ;]
Sen käkade dom och så vi tittade på och tjötade,

Senare på Lördagen gick upp kl 08.00 pga av att Bosse skulle komma till mig kl 09.00 Vi skulle dra till loppisen, sen hängde Bengan på med. Var där uppe ett tag, köpte inget, bara lotter, och bollar till ett " Bollrace " :)
Sen var det autkion lite roligare och titta på faktiskt ;)
Senare på kvällen var jag med Bengan, Bosse Tuva, vi gjorde inget spec, gick ner till sävsjön föratt kolla vad ett gäng kömpisar sysslade med, dom hade fest :) Men vi var sena o aaa. Sen gick vi hem.. Sen hände väl inget mer.. Jag ramlade i världens gegemojja var tvungen att dra hem föratt byta kläder XD

Söndag :
Morsan har nyss fått en ny cykel, j-klart att hon vill använda den. Cyklat 2 mil, i skogen ;) Trevligt och blåsigt och lite regn ;)

Har inget mer att tilläga, ska plugga so idag.. Palla XD Men mååste får ju betyg nu :/
Ska käka snart.. Potatis biff kantarellsås ;)

Pöss och hej...

21-23 Augusti

Heeii.. Har ju inte hunnit skriva men så här har veckan sätt ut.

Tisdag

Dagen började med att veckarklockan pep, vaknade gick upp, käkade fixade mig drog till bussen.. Vart skulle man? Joo till plugget! Just då var man lite häängig, man hade ju ingen lust att börja plugget igen, Men,men. När jag kom in i skolan så stog säänget där.. Alex Jennifer Hanna m.m Så snackade man ju själv-klart med dom. Har ju inte träffats på hela lovet :/
Skitsamma. Jessica, har ju börjat våran klass nu me :) Kuul ;) ( fd. Öxabäckare )
Första timman hade " klasstimma " Lärarna delade ut massa nya prylar och sånt. Sen vid 10.00 hade vi rast, sen lite idrotts, snack . . . .
Orka säga alla lektioner, men vi hade inte dirrekt någon lketion. Vi jobbade lixom inte så mycket :]
Vi fick sluta tidigare. kl 13.30 :)  
Sen när man kom hem göttade man bara sig i soffan och så..

Onsdag

Skola såklaart, då började våra normala lektioner började jobba flitigt och så. Schemat är ju inte världens bästa. 80 min SO! Sista lektionen på onsdagen, mitten på veckan, trött.. Hur bättre kan det bli? :O Neej det gillar jag verkligen inte.
Vi har väldigt mycket NO på schemat. Men,meen . . . .  Kom hem sent den dagen kl 16.00, , . Gjorde inte så mycket, var med Bengan vad gjorde vi? Hoppade på hennes studsmatta XD Annars inte så mycket mer... .. ..

Torsdag

Gick upp. Klädde på mig, käkade fixade mig, bäddade sängen, m.m
Väntade på flaj och co, dom kommer ju alltid till mig, eller vi går alltid tillsammans till bussen.
När vi stog och väntade vid hållplatsen, så hände inget spec bara trjöötade. Sen när vi kom in i bussen och satte oss läängst bak :O Pga av mycket folk, så var tv.en på.. Dom visade filmen kopps. Men tittade inte så mycket på den.
Sen när man var framme vid plugget så hämtade man lektions sakerna, vad stog överst på schemat? Joo matte hade vi ;) i 40 min.. Helt ok faktiskt.
Senare. tyska so lästid eng lunch.. Sen efter det IDROTT!
IDROTt i det klibbiga äckliga fuktiga vädret, vi var ute. körde massa sammarbets övningar våran grupp var juuh ok ;) men gud vad svettig man blev ! ! ! ! Brr... Sen så slutade lektionen kl 14.00 och vi tänkte väl lite typ, vi kan tat lugnt, HK börjar ändå inte förrän typ aa venne vad men vi tänkte att vi hade håltimma. Så när man går värsta segar sig går sakta. Så när kommer in i skolan. AAA ALLA SITTER PÅ LEKTION!!!!!!! :O Vi fattade ju inte det . Alla bara sprang typ.. var 5 min sena, men vi kan ju inte schemat soppas bra än så aa. Fh blev vi ej uppskrivna menmen..

Jag är as trött orkar ej skriva, hejhej !


20- Augusti

HeLLo !

Idag gick jag upp kl 07.30 pga att det är skola imorgon, imorgon måste jag gå upp kl 06.00 :( ORKA! :P
Fast jag är ganska morgonpigg av mig;) Faktiskt !
Dagen började med det gamla vanliga, Käka frukost borstade tänderna fixade frillan och såå...
Senare vid 11.00 Så kom Bosse till mig föratt vi skulle göra en fortsättnig på våran film som vi spelade in i går, den här blev mycket Mycket MYCKET bättre, det kan jag lova, eller roligare igelafall, spec flaj, hon var präst :)
Jaja, men den blev as bra, sedan när vi kollat klart på filmen vid 12.45 så drog jag hem Bosse med, jag käkade och så, senare har det ej hänt något speciellt, Druckit kaffe och stuttit här och trökat . . . . .  . . . . . .

Yes, But God Bye !

19- Augusti

Hello !

Idag så gjorde jag inte så mycket på förmiddagen, käkade frukost och så. Senare var vi ute och gick, ca 3 km tror jag. Senare efter det så satte jag mig här en stund, och sedan käkade jag.
Efter jag hade käkat och så, så var jag med Felicia, eller vi ringde varandra. Så jag gick upp till henne, så satt vi inne på msn och så XD As kul var det :D Men vill ej snacka mer om det.
Senare så ringde vi Bosse och fråga om hon skulle häänga med ut, men då var hon på väg hem från Borås, så då skulle hon ringa när hon var hemma.
Så vi var lite med Alvida och hennes kompis, vi hoppade studsmatta och så :D Haha, detta kanske låter lite konstigt men så hade vi en "amerikans inetvju " Asså en kändis då, jag var madonbna eller ngn XD Och Felicia inervjuvade, jaja skitsamma.
Sen då så ringde Bosse, hon sa att hon skulle käka och så + att hon kunde komma ut sen. Så jag gick hem och käkade och flaj med.
18.15 Så möttes vi vid korset, vi kom på att vi skulle spela in en ny film :D
Men vi visste inte riktigt var men, vi hittade en plats, så när vi kom till platsen så började man ju fundera.. Vad ska det vara för film? Vad ska den handla om?
Tillslut så kom vi på att vi skulle ha en " mord-film "
Så vi stack hem till felicia och skulle fixa kläder och sånt. 

JAg var mördare HAHAHA:D Jag hade en salgs rosa-mask på mig, och en " häx-näsa " XD
Bosse var en polis, hon hade en blå-kostym med guldiga knappar.
Felicia var mormor Ruth, som blev mördad av mig, hon hade en rosa hatt och hållade i ett paraply.
Sen felicias lillasyster Alvida, hade en prinsessklänning på sig, hon skulle vara lite extra fin, hon var mormor Ruths barnbarn.

Så började vi spela in, vi filmade med min mob XD Men det kanske låter konstigt men skitsamma, filmen blev igelafall as bra. MVG :P  Hehe, men aaa... Vi hann inte riktigt spela klart för vi spela in den rätt sent, men vi ska fortsätta imorgon Måndag..

Pöss och heeeii !

19- Augusti

image7             <-- the Fray <3


18- Augusti

HEll0!
Idag har det inte hänt något speciellt på förmiddagen, det har varit ett lopp i byn " Spring" lopp... Men japp, jag springer inte sänt för slö för att vara med;)
Jag och Bengan och hennes kusin har varit på bröllop idag.. Jätte fint, kyrkan var pyntad i vit- rosa rosor eller olika blommor.. Jaa jätte fint var det och brudnäbbarna var as sööta, Alva och Oskar. Hehe ... Det var Linda & Ola som gifte sig..
Det var rätt mycket folk tror jag, stog ju på läktaren så då såg man inte alla som satt " under " lixom.. Men,men spelaroll..
Annars har det ej hänt så mycket mer, tittade på en film nu som jag inte atta ett piss om vad den handlade om:/..

Men,men.. VAd har du gjort idag då? Kan man få en kommentar?;) Pöss..

17- Augusti

                                                                   
                                                                           image6
                     
Hello !
Imorse så var jag med Bosse ett litet tag, vi gick omkring och så. Sen så när vi gick förbi grannen så såg vi att han hållde på att slå någonting, med en kratta på gräsmattan, vi var inte så nära just då så vi trodde det typ var en groda eller något... Men när vi kom närmare så var det en HUGGORM!! Brrr, han försäkte få dö på den :D Som tur var så lyckades han :] YES Hatar ormar det äckligaste djuret som finns!
Men,men sedan började vi cykla omrking, och senare så skulle jag hem och käka,. Sen när jag hade gjort det så klippte jag gräset... Men,men.. Senare
Idag har jag vart med Bosse Nina bengan :D
Vi har bara yrat runt i byn som vanligt ;]  Fast vi försökte leta upp folk till en grej men inga ville vara med :S...
Så vi gick omkring typ... Haha, vi gjorde en sak, men jag orkar inte säga namnet låter helt sjuukt.. Kanske vissa tycker..
Men nu ska jag ta en kopp kaffe:D
Puss heeii !


16- Augusti

Heej.
Denna dagen har varit så himla tråkig, igentligen skulle jag vara med Bosse, men det blev inte så ! :(
Så därför har man vart hemma som vanligt och inte gjor ett piss typ... Vad har jag gjort på detta lovet igentligen? Typ inget bara vart hemma, man hittade väl på saker när mamma och dom hade semester kanske men ändå ..
Jag har typ inte vart med kömpisar ett dugg, joo ngn dag men aa. Jag har så tråkigt när jag är hemma sjäälv.

Idag har jag bara suttit här typ eller, nej mäst vid tv.n menmen, annars häänder det ej så mycket ska nog iväg och träna / springa :D Har sån jäävlans dåålig kondis... Menmen, palla skriva tjaaoeee !

15- Augusti

Hello..
Idag började dagen med att jag vaknade av att det regnade på fönstret, regnade som farao juuh. Hehe igentligen skulle jag vara med Bosse idag men det blev inte så för vi orkade inte riktigt vara med varandra;] Så jag var hemma och bara satt vid datan, fans ju inget annat att göra så;]
Fast igentligen hatar jag datan, men jag har blivit beroende igen:[ Så nu sitter man här, men ska varva ner, men om man ej har något att göra, då kan man lika väl sitta här?
Idag har jag ju bara suttit här då, sen käkat och druckit kaffe så klaart.
Sen har jag och Bosse motionerat :D 3 km blev det idag, eller några meter över, om man ska vara exakt !
Annars har jag inte gjort så mycket mer.... Så vad mer ska jag säga?

Hej då !

14- Augusti

Tjoo !
Dagen började med att man stirrade ut genom fönstret XD Är det sol idag? JIPPIE, så kollade man lite längre bort, vad ser man... MASA MOLN:[ Fan, tänkte man, jag som trodde det skulle vara klar blå himmel, men nej,nej...
Aja jag har varit med Bosse idag, igentligen skulle vi bara vara ute först, men så skulle vi följa tuva ( Bosses bros barn ) till sim-skolan, så där fick vi vara " simlärareassistener XD " Haha jaja, senare så fick vi följa henne till fritids och så. Sen gick vi hem till mig, skulle in på msn och fixa en sak. Senare drog hon hem och käkade och jag med.
Senare efter käket drog vi ut. Vi var på lekplatsen XD och ringde 118118 :D hahaha... Jaja...
Senare nu ikväll så ville Bosse ut och springa, medans jag ville cykla ote klarsjön och bada i det klarna vattnet. Hon var tveksam, för hon var ej badsugen :( Menmen, jag fick med henne till slut :D så vi drog typ 18-50 och var framme kanske 19.15 det är så jä*la jobbigt och cykla dit, bara uppför ... Men men man behöver ju motion. Speciellt en sådan dålig kondis människa som jag XD.
Men när vi kom fram var det inget folk alls, as gött ;] Senare när vi hade hoppat i så var det as gött. FAKTISKT! jag trodde det skulle vara as kallt, men det vare ej :] Så där badade vi ett tag..
Men,men ska se på Morden i Midosmer, nu ! Herrå <3

12 Augusti

Hello
Idag gick jag upp kl 09.00 gjorde inte så mycket, sedan vid 11.15 ringde Felicia och frågade om vi kunde göra något. Såå ja vi lekte väll då typ hela dagen idag, varit ute och stuttit vid datan vid det mästa. Vi hade faktiskt riktigt kul... :] Men det var inte så kul och vara med dom töntarna, eller vi var ju inte med dom så men ändå! Täänker inte säga några namn ; )
Jag har inget mer att skriva, tyvärr blev det ingen lång blogg. Men vi ses imorgon ! Pöss..

10- Augusti

Idag Vaknade jag av att någon väckte mig. Det var mamma, som undrade om jag ville hänga med till ge-kås idag, eftersom det ändå var tråkigt väder. Så jag och mamma drog dit, var där vid 9 tiden kanske, vet inte exakt.. Men,men. Jag hittade faktiskt as mycket :] Klääder, (   idag hade dom faktiskt fina kläder, jag menar innan tyckt ejag att dom hade skit-kläder, inga fina igelafall ) Men,men, vi var väl hemma här vid kl 12.00. Jag drack kaffe och så. Sen tittad ejag på beck. Avsändaren eller vad den hette, vi spelade in den sen i söndags, har inte hunnigt kollat på den förrän nu... Men,men, har inget mer att tilläga, snart kommer morsan o pappa hem, dom har beställt pizza, men idagär jag inte sugen på pizza så jag tog en Kebbab-tallrik ;] Men,men.. Herrå.

09- Augusti

Idaag, har jag legat en liten stund i solen. :]
Senare vid 12 tiden klippte jag gräset, det var as jobbigt. pga att det var så hett ;] Annars har jag inte gjort så mycket, varit i affären en sväng. Lagat käk, idag blev det Mandas extra goa pannkakor ;)  Dö gött :D
Annars händer det inte så mycket mer idag. Just nu lyssnar jag på musik :]
Jag vet inte vad jag ska göra imorgon får väl se. Snart böjar skolan också :[ Men,men jag har ju inte gjort så mycket på detta lovet, så jag bör ju vara ut-vilad? Haha. Jag har typ bara varit hemma och degat. Det har ju inte varit världens finaste väder heller, förrän nu, nu har det varit sol i 3,5 dagar..
Menmen Palla skirva. Hejhej

07- Augusti

TJooo!

Idag så har det varit stårlande fint väder:] 27 grader varmt, det är inte dåligt. :] Jag har legat i solen, blev inte så värsta brun, eller jag blev mer röd :[ Menmen, Jag är ganska slö idag, trött som f*n..Men,men.... Tittade väll på allsång på skansen också, jag vet inte vad jag ska säga? Tycker inte det är spec bra längre, igår var det ju inga vidare bra artister. Bara för gammlingar typ ;] Imorgon ska jag nog dra till TEAM SPORTIA, köpa lite " gå "ing kläder, man måste ju se sportig ut ;] Jag ska nog gå ut och gå imorgon med. Hmm Hur långt.. 1 mil? Hmm venne, denna blogg blev ej så lång, men jag har inget mer att skriva om puss och hej ;]

06- Augusti

Tja !

Igår så var jág mor och far ute och gick :] Vi gick över en mil ! ! ! DUKTIGT! Det blev en riktigt lång runda, men var säger jag ej :S Vi har faktiskt gått ut och gått varje dag, det är så härligt.

Men,men.
Idag, vad har hänt idag?
Jooo.. Vi har varit på Liseberg i det fina vädret :] Lagom med folk, men senare framåt 16.00 kom det en massa folk.. Eller massa och massa, men en hel del igellafall. Vi hade as kul :] Jag är inte en fegis längre så nu åker man allt :] Men jag hann inte åka KANONEN:[ Föratt vi skulle åka den det sista men så var det ett tekniskt problem, och det tog as lång tid innan dom öpnnade, så man kunde börja åka menmen, vi var så trötta och orkade int vänta så vi åkte hem. Men kul hade vi :]

Men God Bajs.

05- Augusti

Tjoo hej.

Igår cyklade jag och Pappa ungefär 1 mil. REDIGT!
Sedan så gick jag o mamma ut och gick massa km, + att vi plockade svamp hittade j*vligt mycket faktiskt. Sedan på vägen hem, så gick vi på en grusväg, och jag stog på ena sidan vägen och mamma på andra sidan vägen, eftersom det fans svamp på båda ställerna. Och ingen kollade på vägen eller någonting, och då ropa mamma till, jag blev LIVRÄDD! Hon bara - EN ORM!! Jag bara - AAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa!... Och det var en Huggorm :S OCH JAG OCH MIN MOR HATaR  ORMAR!!!!!!!!! ... men den låg dö still mitt i vägen, och jag gick till mamma, sen sket vi i och plocka, så vi skulle dra oss hemmåt, men så skulle vi bara förbi den där jäkla ormen, så vi smög oss förbi , på sidan av vägen, och den låg dö still, så vi klarade oss ;) Men jag hatar det DJURET!. Palla skriva

02-03 Augusti

 
Tjo !

02- Augusti
: Dagen började med att jag käkade och sådant, senare vid kl 09.00 så gick jag och mamma ut och promenerade, vi har faktiskt blivit jätte duktiga :] Riktigt bra tempo, + att vi går ut och går varje dag även om det är dåligt väder. ~ Det finns inget dåligt väder utan dåliga kläder ~ ;] Haha. Senare igår vid kl 13.00 så var familjen och nårgra släktingar på en resturang jag har glömt vad stället heter men det låg mitt emot golf-banan, så man såg perfekt när folk golfade och sådant, det var en as fin och stor golfbana, mkt dammar och sådant ; ] Det gillar jag : ]   Det är faktiskt riktigt kul med golf. Men jag golfade faktiskt inte. Maten var sådär god. Ris med curry smak. Jag älskar curry ( eller hur det stavas ) Men den curryn var inte god, men kycklingen var smaskens ;] Vii var hemma typ vid 15.30 Gjorde inte så mycket, drack kaffe, läste AFTONBLADET, tittade på tv och så.


03- Augusti : Just nu är klockan bara 09.43 jag vet inte riktigt vad som händer idag. Det har regnat lite nu på morgonen fast nu håller det upp : ] Jag ska strax gå ut och gå med Mamma & Pappa, jag vet inte vart vi ska gå idag, men,men Vi Ses Pöss.

01 Augusti

             Tja                

Imorse var det muligt nu sol, hemskt vad mycket växlandemolnigheter det är. Åååååå Jobbigt :S
Idag har vi gått 6 km, känner mig riktigt stolt :] Jag och mamma & Pappa har börjat röra på bena, härligt. Men om det är något som är riktigt tråkigt så är det datorn.. Finns inget kul, jag sitter typ bara vid datan i 30-20 min högst på dagarna, mot vad man gjorde innan satt ju hela dagarna. Från kl 09.00 till 23.30 om det skulle vara så, man kanske gjorde lite emellan åt, men då fans det ingenting och göra, men nu är jag glader att jag fattat att msn o skiten är TRÅKIG. Ok det kan vara kul ibland men aa.. Det är ju typ bara jag som får skriva till allt folk. el a typ " hej " Och sådant, jobbigt, ok nåra kan skriva hej så ibland men inte ofta. Jag är nog en tråkig människa. Eller jag vet inte men det känns så men jag bryr mig inte, palla msn asså, så jävla Tråkigt, det kan vara så jäkla kul ibland men nu vare väldigt väldigt VÄLDIGT  länge sedan.

Men vad gör jag igentligen på dagarna nu då? Hmm inte så mycket, är ganska mycket ute och går igelafall varje dag, jag lagar mat städar väl i mellan åt, glor på massa dvd-filmer, vi fick ca 32 dvd-filmer av en släkting, eller a vi får ju låna då :D han har över 800 dvd-filmer, herregud! Fast han laddar nog ner från nätet eller något eller aa det gör han.

Jag vill måla mina möbler i mitt rum, dom är av trä och jag vill ha vita möbler, men jag älskar skriv-bordet för det är så många lådor, så all förvaring får plats.  Alla mina möbler är trä färgade as trist, man gillade det i början det är ju fint så, men nu har jag tröttnat vill förnya mig lite, och igentligen så skulle jag väl vilja köpa nytt, men det är nog ingen idé igentligen, man får la spara pengarna till något annat ; ]

men,men Denna bloggen blev LÅNG! :] Härligt :P Men nu ska jag laga mat ska ut och grilla.

Grillad Karre hemgjord potatissallad och Pastasallad med  turkisk yogurt står på menyn :] Men nu måste jag kila Tjaaoe.

31 Juli

Heej, Manda har namnsdag idag, Grattiis :] Fast jag har ju inte Manda som namnsdag utan Elin. Mitt korekta namn fins inte i ALMENACKAN! Dåligt. Snyft :P Fast jag har ju ett ganska ovanligt namn så var glad för det ;) Eller ovanligt och ovanligt så många jag vet heter inte det igelafall... Men,men. Hänt idag då?
Joo.. Har varit hos mormor och grjesat, lagade mat glodde på tv fika, gick ut och gått och så.... Det var vl kul. Sen när vi var hemma gick jag mamma pappa en runda, på 3 km, men imorgon, ska vi gå 6 km. Duktigt ! . . . . .
Tjaaa, vad ska jag mer säga?! Har inget och tilläga. Tjo hej ..

RSS 2.0