LängeSedan . .

Okej jag vet det var ett ganska långt tag sedan jag skrev har faktiskt inte varit hemma och har faktiskt inte suttit på  nätet på unge.f tre dar ganska stolt ändå eftersom man är väldigt beroende^^
Får väl snacka om julen då..

Dopp i gryta hos farmor mumsfilibabba och det var första gången jag smakade på dopp i gryt.... Har liksom aldrig velat gör det för det ser så äckligt ut men asså det var ju faktiskt gott! Fast inte så  " mumsfilibabba" men det dög.
Mjo vi var ju då hos farmor från typ 12.00 - 16.00 innan vi gick till farmor så gick jag o pappa till farfars grav vilket är en tredition synd att du är död :/
Skitsamma, hos farmor käkade vi som as sen lugn o ro sen fika o sen Kalle ;) Jiiha det äger verkligen;)
Senare när vi åkte hem från farmor så gjorde vi ej så mkt skulle till stan o fira jul med resten av släkten alltid lika kuul;) Jag var tomte haha det var kuul -.- ^^8D
Kanske inte så verkligt men ändå skitsamma.

Juldagen
 
Var tvungen att dra upp kl 06.30 prick på söndag morhgon... Skulle på Julotta.... Mja vad ska man säga, så himla trött!
Skitsamma, har aldrig vart på en julotta men pappa säger att det är mysigt och kyrkan är fyld av ljus..
S¨å jag o pappa tågade upp tilll kyrkan typ 06.45 vi kom upp det var ganska mkt folk då.. Sen kom det mer o mer.. Men efter en stor förvåning så ser jag Julia.C i en kyrkbänk:O Jag tänkte hrregud, vf e du här? Varför inte ii tores? Så aa..
Skitsamma det var väl mysigt i kyrkan i början massa ljus med lite tänt lampa... Men senare efter 10 min då tänder dom upp hela kyrkan till MAX!! :@:O INTE MYSIGT! Är dom dumma i huvudet el? MYSIGT?? NEEJ! Herregud tänder upp hela kyrkan för o läsa kyrkan o dom hade tänt hela gud-tj ! Dom släkte typ 2 min i slutet::O  Kan ju säga en sak-- Det var inte värt att dra upp så tidigt på morgonen för att sitta i en STARK LJUS KYRKA det var ju starkt i ögonen eftersom man var trött men det fattar ju inte doom.. Ååå blir irreterad !! :@ ÅÅååå.. Okej skitsamma. Ska aldrig gå på ngt sånt mer inte här hemma igelafall!

Okej har inget att tilläga... Har vart o shoppat loss idag med morsan o Far hittade en hel del men orkar typ inte rabbla upp tyvärr.. Nu har jag världens huvudverk.... måste dricka något..

Just det på tisdag gäller det,, jag får inte svära wihoo0ooo önska mig lycka till ;)
Får bara svära om jag blir så förbannad! Om jag svär så får jag betala böter till far o det är ju bara bra för då slutar man ju liksom för till slut har man inte råd. Men ska försöka att inte svära imorn som en start liksom..
Tycker det är fult och svära så därför ska jah sluta!
Ja det förstår man juuh ^^^

Ska kolla på Linley strax shaaoe;)

22 december

Hello.

Idah har jag bara tatt det lugnt och kollat på film. I morse julpyntade jag granen den blev bra, hoppas bara morsan tycker det me, eftersom hon ej sätt den eftersom hon är och jobbar.

Just det, igår kollade jag på Catch me if you can med Lenardo DiCaprio, den var faktiskt bra.
Handlade om att han växte typ upp hos sin familj, sen rymde han hemifrån när han var 16, 17 senare så föfalskade han massa saker, och sa att han tex jobbade som " pilot, läkare advokat. Fast han inte ens var utbildad, och han hade stora summor pengar att betala som han igentligen bara betalat via checkar.. Kan ju inte påstå o säga att jag är världns bäta människa o berätta om filmen, men äcsh kolla på den!

image32



Nästa år kommer Revolutionary road, med Lenardo o Kate winslet, handlar typ om att dom är ett olyckt par, den kanske är bra ignen aning, men får väl glo på den.
Kollade faktiskt på Titanic idag men venne vf den är ju så lång men så bra! Det är ju en av om bästa filmerna man sät.. Ok " daah^^ Men ändå..

image33



Mmmmh.. Vad ska jag säg? Ska väl inte gör så mycket mer idag är ganska uttråkad just nu, får väl kolla på någon film kanske?! Hmm vilken.. Har ju inga roliga..

//M.Claesson.....

Typ 21 december ^^


Vaknade kl 08.30 idag :O Och jag gick o la mig 12 igår konstigt. Menmen första jag gjorde idag var att städa mitt rum, eftersom jag stökade ner igår :O
Okej, jag har slått in alla julklappar idag nu är det farao klart, gött ;) Har faktiskt inte gjort så mycket, har kollat klart på Mitt i Afrika, tråkigt slut men den var ok, lite tråkig faktiskt mycket tjöt ingen action liksom^^ fast det var ju äventyrsfilm. Ska nog kolla på en film senare ikvll med Lenardo Di Caprio, han är en bra skådis tkr jag, spec i Blood Diamond, den äger ngn som sett den? Fast jag tycker den är lite sorglig på något sätt. Men den får faktiskt betyg 5/5 så de e ju prima.

Ja du jennifer, vi har inte planerat så mycket idag eller vad ska vi planera, är ju typ om fem måndader, men du verkar inte intresserad, har vi gjort något? Gillar du oss inte? Vill du vara med dom?:O Isånafall säg det lixom^^
Gaaah^^ jejes ord men tog in det i denna stilla meningen^^^^

Idag har jag lagat soppa, det blev löksoppa med potatis, as gött :D Lyckades faktiskt, trodde inte jag skulle gör det, men det var mättsamt:   :/

Någon som vet om det går ngt kul på tv.n idag? Jag vet faktiskt inte.... Idol e ju slut fast palla ändå det fast jag har ju iof kollat på det varje fred när det gick men de var ju ett tag sedan. Varför börja jag snacka om det? äää venne skitsamma för farao..

Imorgon ska vi sätta upp julgranen :D Jiiha älskar o pynta den.. Snart är det julafton... O snart måste man gå på massa gtj typ 4 st i rad:O Men skiter nog i att gå på julafton, vill vara hemma då juuuh...

Men pallar ej skriva, måste gå vidare till min " intressanta " konveration med Jennifer o klanten... Ses..

Midsommar


Som sagt jag och Jennifer är uppe i vråan bigga planering, som sagt midsommarfest troligen hos jennifer i midsoommar, ngn som hakar på? Isånadall       K O M M E N T E R A                        !
Troligen fixa nyårspartaj till nästa år med.
Så som sagt KOMMENTERA!! Så vore det gulligt;)

Hatar telefonförsäljare.. --.--

                                                      
Hade tänkt att jag skulle sova ut idag, men jag kan ju inte påstå att jag lyckades så bra.. Kl 09.15 ringer telefonen, o eftersom jag har en telefon i mitt rum så är det ju sj-klart att man vaknar med en gång, så går man då slött till telefonen och vem är det då som ringer. Ngn som vill något, ngt viktigt? Har det hänt något?
Så är det än jädra telefonförsäljare!! SOM RINGER PÅ MORRONEN , hur tänker dom? Fattar dom inte att folk är ledigt o försöker sova ut, jädra idioter rent ut sagt, vi har spärrat så inga såna idioter kan ringa men funderar på om den " spärrningen " fungerar?? :S Ååååå blir så arg.
Kommer ihåg en annan gång för as länge sen det var nog på pingstafton, så ringer dom kl 22 på kvällen och frågar efter Pappa.. Pappa bara - jaa hallå
                                   Telefonkvinnan: Ja hejsan jag heter ...... och kommer från ett bolag och jag undrar om du är intressead av och köpa karlsonger!
                                    Pappa- är du go? Ringer sent på självaste pingstafton och undrar om jag är intresserad av karlsonger! Glöm det, så la han på luren :D

Asså dom är ju störda  i huvudet!

Denna dagen har vart go o tröttsam, imorse bakade jag bröd, det blev mumma lyckades faktiskt.
Senare efter det var jag tvungen o städa. Sen lagade man väl käk, o sen drack kafffe o senare gick jag o satte mig här fast jag har ju inte suttit här tills nu ;)
Nu ikväll har jag vart uppe hos farmor hon fylller 81 Grattis, börjar bli lite gammal nu.. Men men sånt är ju livet.

Började kolla på filmen MIitt i Afrika innan, typ äventyrsfilm som är i 2 h o 35 min :O Ganska lång men kollade bara en timma så har mkt att kolla på nu senare.
Imorgon måste jag slå in paket, o bara hat gött.

Yes men har inget att säga..  / M.Claesson



Skriver senare. . . . . . . . . . . . . .

                       image30

19/12- 07


Första dagen efter skolavslutningen, har inte gjort något speciellet, vart hos moster moster o handlat lite mer till julen, i city.
Hittade en hel del.
Längtar till julen, spec kalle anka ;) Haha.. Okej inte så kul men ändå.
Asså jag har ett problem vet inte vad jag ska skriva:S
Okej imorgon är det torsdag ska väl upp till farmor hon fyller 81 el 82 venne riktigt, så får väl vara hos henne på kvällen, o räkna alla tomtar som man gjort, eftersom man e lite uttråkad som vanligt, sist hade honn 175 st sammanlagt:O Ojj mkt, men då vara alla julgrejer räktna me, fast inte gardiner o julstjärnor och såånt.
Sen imore tror jag att jag ska baka bröd, slå in lite julklappar o massa sånt, sitta här antagligen :P ^^
Annars är det luugnt..

Kommentera gäärna ;) :Ö :P ^^

//. M Claess....................

Kommentar?

Ingen kommenterar, läser ngn min blogg? Kommentera, annars palla ej skriva liksom :/

18/12- 07 Julavslutning~

Fy fan vad göööööööööööööööött!!

Nu har jullovet börjat, så wow! Kommer igåg i slutet avv sommarlovet, längtade bara tills jullovet och nu är det här, tiden har gått fruktansvärt foort, JiiiHaaaaaaa ;)

Dagen började med engelska lektionen, vi fick ett korsord av MRS Emma Flogren som hon kallas, det var dö trisst, haha ;)
Sen så fick vi 2 st dyska pepparkakor,el a dom var köpta från tyskland, tackar för det Emma.
Senare på bilden så målade man väl lite, spelade 4:a manna kotte me jennifer, niklas o Jonas... Fick vara me jonas " Jippiie " Du sög, för han såg aldrig när jag gjorde tecknet, så ååååååå:P

Sen hade vi idrott gjorde massa goa stafetter det var väl kuul.

Sen efter lunchen så umgicks vi med klassen, spelade kort med linnéa, johan o andreas.
Jag o linnéa vann, hahah ;)
O Johan som påstog vara den bästa kortspelaren i skolan.. Svar: HMMM ? :S :P

Jaja sen tågade vi upp till kyrkan satt där ett tag det var väl både kul o trisst, men e så trött ska bara njuta av mitt goa 20 dars lov.. Daah"" Jag vet

Har ett nyårslöfte, el a efternyår så var jag inte svära, bara om jag blir rubbigt förbannad.. Säger bara : Lycka till ;)

17/12


Nu är det redan måndag, skoldagen idag var faktiskt ganska go om du frågar mig, inte jobbig igelafall.
efter skoldagens slut var det bara att dra hem o dricka kaffe sen dra till prästen.. Vi hade prov idag!! :O
Okej jag hade pluggat men inte så väldans mycket ( typiskt mig ) Men jag tycker ändå att provet gick bra, el prov o prov han hade skrivit lite frågor med kanske storlek 5 el ngt, också var det ett litet blad, menmen han kommer skicka det till mig sen så skriver han en liten kommentar ;)
Vi har uppehåll nu med konfan börjar typ igen 7/1 skulle jag tro.

Men man måste ändå gå till kyrkan :/ Men det kan väl vara trevligt, men inte så el joo.. Spec nu i juletid

Sista skoldagen imorgon, oerhört skönt, väldigt trött på skolan 8:an har varit jobbigare än jag trodde. Inte kul :/
Men imorgon kl 16.30 så är skoldagen slut wihoo0ooo på lovet ska man väl bara slappa o hat gött..

Y  e   s    Men ska dra o läsa hänt extra ;]                           //. M.Claesson

15/12


Idag när man vaknade på med käderna käka frukost borsta tänderna fixa frillan, o sen dra till stan för att handla julklappar 8D
Jag o syrran hittade faktiskt en hel del köpte en dyr parfym till morsan men det var de för fasen värt, den luktade otroligt gott 415 kostade den.. Menmen vi hade ju gott om pengar i plånisen så det var lugnt ;)
hittade lite shysta grejer faktiskt men har faktiskt ingen go lust att rabbla upp det här -.-

Snart är det semester så gött måndag halva tisdagen senare goodbye! Slutar kl när är det? typ 16.30 på tisdag i kyrkan gött, har vanliga lektioner fram tills lunch sen mys me klassen me spel o pyssel skulle jag tro :  ]
Dom flesta skolorna slutar på onsdagen har jag hört talas om typ på förmiddan, orka vi får ju sommorgon + att dom som slutar på onsdagen börjar samma dag som oss , haha yeeaaah ~

Julen kommer nog se ut som dom allra flesta andra jularna, öpnna ngt paket av familjen på morgonen käka julskinka o barkis ;) Senare vid 13.00 tiden upp till farmor o smaska på hennes fantastiska julbord sen fika sen Kalle anka~ yeah älskar kalle anka, vad vore en jul utan Kalle Anka? Hmm inte så väldans bra^^
Sen dra till släkten i city o fira jul med dom me glögg o julbingo med goa priser. Ungefär så ser mina julafton:ar ut, m y s i g t :]


Men ska glo film,         S        e             S    // M.~ claesson

14/12

Sha..
Asså går inte en vecka väldigt fort? Det kändes nyss som det kanske var måndag eller tisdag men fredag så oerhört gött :)
Idag har det hänt något kul/speciellt i skolan? Hmm..
Hanna håller igelafall på att tjata om att a töntarna ska sjunga solo på skolavsltuningen och att det kommer låta förfärligt, mjo det tror nog jag med.
Okej på Hk;n bakade vi pepparkakor, mina blev lite mjuka eller några :/
T r å k i g t :   /   Menmen dom var goda en då bara lite starka :S
Igentligen så hinner jag inte sitta här måste bli klar med mitt rum men det är jag strax :]
Sha, har väl inget och berätta...


Lucia . . . . . .

Mmmm, redan lucia skulle väl kunna säga attt tiden går fort, ungefär bara 3 dar kvar i plugget, gott. .
Idag var det väl lucia då i skolan haha man hörde ju typ ingenting när tåget gick fram lite lågt, el a mycket.
Skoldagen gick väl nogurlunda fort, började med lästid läser jo boken " olycksfågeln " av  Camila Läckberg, hon är faktiskt grym, man har ju sett serierna med med isprinsessan o predikanten, men predikanten är bara så mycket bättre tycker jag..

Är inte nöjd med betyget i idrott.. P I S S ! Arg, okej mitt fel?? Hmmm mja antagligen men vafan hade ju typ VG i allt utan kanske dans o trampett el ngt... men ändå... Sur... :/ Menmen åååååååååååååååååååå... Får väl försöka höja mig till nästa termin men ändå. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ f ö r b a n n a d    !!
Jaja det är ändå första terminen  i 8.an men ååå... Blir besviken!!
Har ingen lust att skriva mer.. ......

// M.


12/12 dec

 Okej jag vet att det var några år sedan jag skrev men har inte haft tid lixom^^ eller tid har man väl haft men har väl helt enkelt glömt av att skriva.

Det har väl inte hänt något speciellt på dom senaste månaderna har vl haft jobbigt i plugget läxa,prov,läxa,prov håller på så inte alls kul´jobbigt, men för en gångsskull så är jag läxfrii idaag, gött. Slutade dessutom tidigt pga so.n för mig o massa andra blev instält, eftersom vi var så duktiga och lämnade in våra so arbeten i tid ;)
Man skulle kunna säga att tiden rinner iväg, redan 12 december my gud vi slutar om mindre än en vecka, fruktansvärt gött och typ julafton om mindre än 2 v så gött . . .
Jaja ska fixa kaffe shaoooe.

RSS 2.0