kristus ställe

Man går alltid med en suck till kyrkan tidigt på morgonen och behöva sitta i kyrkan i 1 h. Men idag började för en gångskull gud.tj:n kl 11.30 + högmässa -.- tänkte faktiskt struntat i att dra dit men gick dit ändå så slipper jag göra det imorgon.
De första man märker när man kommer in i kyrkan är att Nina o co sitter bakom Monika:O i bänken. Monika skulle nämligen bära korset o Sara ett ljus XD senare när bosse hade kommit så kommer Luca o säger att han behöver en till ljusbärare, man blir ju förbannad, det var ju fiffi som skulle göra det denna gången. Han hade inte fått tag på henne, så han sa att hon ska få ett straff eftersom hon inte hört av sig heller, hon ska få läsa 3 texter i rad varje helg, HAHAHA:D Rätt åt henne, hon har dessutom inte kommit på en ända gutjänst i påskhelgen som man var tvungen att göra. Tillslut tjata Luca hela tiden, tillslut blev det bosse som fick bära;) Jag har faktiskt bärt 2 ggr och det räcker . Men stackars bosse hon ville verkligen inte, men hon tjänade ju 50 :-  av Luca.. fast det var hon värd;)
Om bara 2 månader ska vi konfirmera oss, gud vad tiden går fort..
Men inte bara det, den här gudtjänsten var seriöst den roligaste någonsin. När Bosse o co tog nattvarden had ejag o Nina rubbigt kul i bänken haha ja.. va ska man säga mera om de? När bosse kom tillbaka gjorde jag sönder elementet som jag bara trodde var en slags playwood fast i annat material, så det dånade lite^^ men skitsamma ingen märkte förutom nina, bosse, claes^^ aja den här dagen har vart kul igelaafall, just nu är den ganska dryg men aja .


Kommentarer
Postat av: Nina

haha såå kul!!!!! xD haha

2008-03-24 @ 20:46:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0